Fabrika metalne užadi Novkabel

Mapa sajta Mapa sajta

POLITIKA KVALITETA

Opredeljenje Fabrike metalne užadi „NOVKABEL“ DOO jeste da uvede i održava sistem menadžmenta kvalitetom koji je u potpunosti usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2008.

Potpuno ispunjenje zahteva, potreba i očekivanja kupaca (putem isporuke proizvoda visokog, pouzdanog i garantovanog kvaliteta, uz poštovanje ugovorenih rokova), kao i snižavanje troškova proizvodnje i povećanje produktivnosti i profitabilnosti, postaju prioritet i način rada i razmišljanja svih radnika Fabrike.

Ostvarenje ovog prioriteta podrazumeva obuku, usavršavanje i praćenje razvoja nauke, tehnike i tehnologije, kao i stalno poboljšavanje zdravlja i bezbednosti na radu, uz zaštitu radne i životne sredine.

Kooperativnost i precizno definisana odgovornost svakog učesnika u radu, ali i maksimalna stimulacija zaposlenih na bazi ostvarenih efekata rada, osnova su za podizanje kvaliteta rada.

Trajan zadatak Fabrike jeste da poboljšava efektivnost i efikasnost sistema menadžmenta kvalitetom, da saopštava i objašnjava politiku kvaliteta svim radnicima Fabrike i da preispituje politiku kvaliteta, kako bi ona stalno bila adekvatna.

Katalog proizvoda Video prezentacije Kako poruciti uze

Aktuelnosti

Sajam Internation Trade Fair for Wire and Cable od 26. do 30. marta 2012. Düsseldorf Germany

Poseta sajmu: Kompanija Fabrika metalne užadi Novkabel d.o.o.

Proizvodnja pljosnatog užeta

Fabrika metalne užadi "NOVKABEL" d.o.o. jedina u regionu proizvodi specijalnu pljosnatu užad za izvozna postrojenja u rudarstvu.

Aktiviran najmoderniji web sajt iz oblasti metalne industrije

Pokrenuli smo moderan web sajt koji će pružiti sve informacije u vezi sa razvojem i proizvodnjom čelične užadi.